Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privé berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Café
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
Officiële mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Computer-Café » Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:
Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
Ridler Bericht Geplaatst op 17-07-2006 Reageer met quote
Gevorderd lid
Hier mijn score.
Dit was nog voor de defragmentatie :P

Mijn Specs:

Mobo: Gigabyte K8 Tritron nForce4 SLI
CPU: AMD Athlon 64 4000+ 2,4 Ghz.
GPU: 2x 6800 XT 128 mb SLI
Ram: 2x 512 mb PC3200

Image

Toch nog wel goed toch??




Image
Image
Mr_JoJo Bericht Geplaatst op 17-07-2006 Reageer met quote
Genie
eh nee, want jij hebt 3dmark 2005 gedaan en niet 2006

maar volgens mij is het een nette score hoor

:D

nou nog even 3dmark 2006 :)




Vergoofin der flicke stoobin mit der brk-brk
yubetcha!
Image
Mr_JoJo Bericht Geplaatst op 17-07-2006 Reageer met quote
Genie
trouwens die 6800 xt is nog te overclocken en ook nog te unlocken

dan heb je meer pipelines en vertexshaders

die score kan dus nog wel hoger




Vergoofin der flicke stoobin mit der brk-brk
yubetcha!
Image
Ridler Bericht Geplaatst op 17-07-2006 Reageer met quote
Gevorderd lid
Ohw ok :P ik had idd die 2005 gedownload, zal binnenkort wel die van 2006 doen, en met dat overclocken wacht ik nog wel even :P eerst maar is even kijken hoe die loopt met games.



Image
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 17-07-2006 Reageer met quote
Moderator
ik ga ook ff een nieuwe test draaien, aangezien de oude verloren zijn gegaan



Image
merijnpsv Bericht Geplaatst op 11-02-2007 Reageer met quote
Nieuw lid
3DMark Score 3400 3DMarks

SM 2.0 Score 1203 Marks

SM 3.0 Score 1440 Marks

CPU Score 1627 Marks


Core 2 duo e6300
Geforce 7800 GT 256 MB
Samsung 667 2 x 1 GB

Mr_JoJo Bericht Geplaatst op 11-02-2007 Reageer met quote
Genie
mm dacht toch dat die score op een intel 6300 en geforce 7800 gt hoger moet kunnen :o

ik haal die score ook met een intel 630 :roll:




Vergoofin der flicke stoobin mit der brk-brk
yubetcha!
Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Senior lid
nieuwe pc stock:
e6750
team 800mhz ddr2 1024mb (5-5-5-16)
74gig raptor en sata 600 gig raid 0
1950xt 256mb
gigabyte GA-P35-DS3R

score 3d mark 06: 5707

Nu overclocken :P

nu zit ik met cpu op 333 en timings van 4-4-4-12

score: 6030

maar zit met probleem, ik kan de frequentie van mijn geheugen niet omhoog krikken, hij is niet selecteerbaar :S ( en de fsb is die 333 toch?)
Edit: gevonden geloof ik, kan 2.00, 2,40, 3,33, 4,00, 2,50, 3.00 kiezen? :o

setting nu: Image
ram staat 1:1 400 met en timings van 4-4-4-12

score nu: 6259

maar nu staat de multiplier op 6x terwijl ik hem op 8x zie staan in bios? :? doet het bios dit automatisch ofzo ivm straps?



Laatst aangepast door SouLLeSS op 16-08-2007, in toaal 4 keer bewerkt



Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Moderator
heel netjes :D :D :D



Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Senior lid
naja zeg ik kan hem niet meer op die specs van de laatste keer krijgen :cry: wat is dit voor vaagheid...



Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Moderator
scheelt het heel veel ? het scheelt altijd wel iets natuurlijk, ene moment hebbie meer programma's draaien, dan weer niet, of dan is je virusscanner in gebruikt, etc



Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Senior lid
ah lama ik deed het verkeerd, maar ben nu aan het ocen zit nu op 3,36 gig :P and going.... max temp 48 c.

en over de multiplier, hij kan hem op 6 idle, en 8 stressed instellen. daarom stond hij op 6 toen ik keek, had verder niks aan :) das dus ook weer opgelost.




Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Moderator
en is het ook stabiel ? :P... :D



Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 16-08-2007 Reageer met quote
Senior lid
final overclock is fsb van 333 naar 430,

cpu van 2,67 naar 3,44 gig,

ram op timings: 5-5-5-16 ddr2 van 800mhz naar 1032mhz.

temps max load low fan speed 58 C

temps max load high fan speed 44 C (maar niet echt speelbaar of je moet het geluid zo hard hebben/pc zo ver weg hebben staan dat je het niet hoort)

temps idle 24-25 C

Image
3d mark 06

Image
pc mark 05

super pi: 14 sec voor 1miljoen.

nu stop ik ook maar met overclocken 29% is aardig wat voor aircooled lijkt me :P




Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
iglo Bericht Geplaatst op 25-10-2007 Reageer met quote
Moderator
ik heb vandaag mijn systeem gekregen.. damn wat een beest zeg..

Image

voor specs zie topic:
http://www.computergenie.nl/viewtopic.php?t=620286




"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Nieuw onderwerpNieuw antwoord   Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende


Forum » Computer-Café » Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers